0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in IJsselstein?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in IJsselstein

Muizen en ratten in IJsselstein?

Vindt u overal etensresten in uw woning of bedrijfspand? Liggen er keuteltjes in hoeken en gaten van een kamer? En hoort u ’s nachts pootjes tippelen? Dan heeft u waarschijnlijk last van een muizen- of rattenplaag. In dat geval kunt u het beste een ongediertebestrijder inschakelen. De specialisten van de door ons aangedragen professional staan in en om IJsselstein graag voor u klaar!

Verschil tussen muizen en ratten

U heeft ontdekt dat u knaagdieren in huis heeft. Of een muis of een rat. Maar hoe houdt u deze twee beesten uit elkaar? En waar kunt u muizen en ratten aan herkennen?

  • Muizen zijn veel kleiner dan ratten;
  • Doordat een rat groter is, is de keutel van een rat ook groter dan die van een muis;
  • Muizen eten graag zoet voedsel, terwijl een rat het weinig uitmaakt. Een rat eet alles;
  • Een rat is voorzichtiger dan een muis. Hierdoor is een muis ook gemakkelijker te vangen.

Kunt u niet ontdekken of u last heeft van een muis of een rat? Geen enkel probleem. Onze experts hebben meer dan tien jaar vakkennis en prikken er zo doorheen. Nadat wij geconstateerd hebben van welk knaagdier u last heeft, bestrijden wij de beesten snel en efficiënt voor u.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in IJsselstein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in IJsselstein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606