085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in IJsselstein?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in IJsselstein

Muizen en ratten in IJsselstein?

Vindt u overal etensresten in uw woning of bedrijfspand? Liggen er keuteltjes in hoeken en gaten van een kamer? En hoort u ’s nachts pootjes tippelen? Dan heeft u waarschijnlijk last van een muizen- of rattenplaag. In dat geval kunt u het beste een ongediertebestrijder inschakelen. De specialisten van de door ons aangedragen professional staan in en om IJsselstein graag voor u klaar!

Verschil tussen muizen en ratten

U heeft ontdekt dat u knaagdieren in huis heeft. Of een muis of een rat. Maar hoe houdt u deze twee beesten uit elkaar? En waar kunt u muizen en ratten aan herkennen?

  • Muizen zijn veel kleiner dan ratten;
  • Doordat een rat groter is, is de keutel van een rat ook groter dan die van een muis;
  • Muizen eten graag zoet voedsel, terwijl een rat het weinig uitmaakt. Een rat eet alles;
  • Een rat is voorzichtiger dan een muis. Hierdoor is een muis ook gemakkelijker te vangen.

Kunt u niet ontdekken of u last heeft van een muis of een rat? Geen enkel probleem. Onze experts hebben meer dan tien jaar vakkennis en prikken er zo doorheen. Nadat wij geconstateerd hebben van welk knaagdier u last heeft, bestrijden wij de beesten snel en efficiënt voor u.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in IJsselstein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606