030 - 799 99 46

Ongediertebestrijding in IJsselstein?

Bedwantsen in IJsselstein?

Ongedierte kan verstopt zitten in elk hoekje of gaatje in uw woning. Maar wist u dat er zelfs ongedierte in uw bed kan leven? Dit beestje is een bedwants en het leeft het liefste in en rondom uw bed. Een bedwants voedt zich met uw bloed en slaat vooral ’s nachts toe als u slaapt. Een beet van een bedwants is niet schadelijk, omdat het beestje geen ziekte of bacterie met zich kan meedragen. Een beet kan echter wel voor rode plekjes of jeuk zorgen. Daarnaast is het geen fris idee dat er ongedierte in uw bed rondloopt.

U kunt het beste van bedwantsen afkomen door een ongediertebestrijder in te schakelen. Woont u in of in de buurt van IJsselstein? Dan zijn de vakmensen van De vakman het beste antwoord voor uw probleem! Wij komen graag bij u thuis om u volledig op de hoogte te stellen over onze werkwijze. Nadat wij u op de hoogte hebben gesteld van onze methode, gaan wij snel en efficiënt voor u te werk. Met onze werkwijze boeken wij altijd resultaat!

Herken een bedwants

Hoewel een bedwants met het blote oog moeilijk te zien is, zijn er een aantal tekenen waar u op kunt letten. Zoals eerder gezegd laat de beet van een bedwants rode vlekjes achter op uw huid en zorgt het voor jeuk. U kunt bedwantsen ook herkennen aan rode vlekjes in uw lakens of beddengoed. Een bedwants is ook te herkennen aan een zoete, vieze geur. Dit hangt dan in uw lakens.

Vermoedt u dat u last heeft van bedwantsen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag van uw probleem af!

Ons werkgebied

IJsselstein, Woerden, Maarssen, Bilthoven, Aalsmeer, Uithoorn, Nieuwegein, Utrecht, Amersfoort.

Waarom IJsselstein Ongediertebestrijding?

  • Duidelijke en eerlijke communicatie
  • Service- en klantgericht
  • Focus op snel en waarneembaar resultaat

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Kakkerlakken bestrijden
• Bedwantsen bestrijden
• Rioolvliegjes bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Huistofmijt bestrijden
• Muizen en ratten bestrijden
• En meer

Werkgebied

IJsselstein, Woerden, Maarssen, Bilthoven, Aalsmeer, Uithoorn, Nieuwegein, Utrecht, Amersfoort.

Hoofdvestiging