0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in IJsselstein?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in IJsselstein

Bedwantsen in IJsselstein?

Ongedierte kan verstopt zitten in elk hoekje of gaatje in uw woning. Maar wist u dat er zelfs ongedierte in uw bed kan leven? Dit beestje is een bedwants en het leeft het liefste in en rondom uw bed. Een bedwants voedt zich met uw bloed en slaat vooral ’s nachts toe als u slaapt. Een beet van een bedwants is niet schadelijk, omdat het beestje geen ziekte of bacterie met zich kan meedragen. Een beet kan echter wel voor rode plekjes of jeuk zorgen. Daarnaast is het geen fris idee dat er ongedierte in uw bed rondloopt.

U kunt het beste van bedwantsen afkomen door een ongediertebestrijder in te schakelen. Woont u in of in de buurt van IJsselstein? Dan zijn de vakmensen van de door ons aangedragen professional het beste antwoord voor uw probleem! Wij komen graag bij u thuis om u volledig op de hoogte te stellen over onze werkwijze. Nadat wij u op de hoogte hebben gesteld van onze methode, gaan wij snel en efficiënt voor u te werk. Met onze werkwijze boeken wij altijd resultaat!

Herken een bedwants

Hoewel een bedwants met het blote oog moeilijk te zien is, zijn er een aantal tekenen waar u op kunt letten. Zoals eerder gezegd laat de beet van een bedwants rode vlekjes achter op uw huid en zorgt het voor jeuk. U kunt bedwantsen ook herkennen aan rode vlekjes in uw lakens of beddengoed. Een bedwants is ook te herkennen aan een zoete, vieze geur. Dit hangt dan in uw lakens.

Vermoedt u dat u last heeft van bedwantsen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag van uw probleem af!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in IJsselstein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in IJsselstein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606