0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in IJsselstein?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in IJsselstein

Steenmarters in IJsselstein

Een kat met een sierlijk hupje: daar lijkt de steenmarter op. Hoewel een steenmarter zeker thuis hoort in het rijtje van ongedierte, kan het dier erg handig zijn. Zij eten namelijk onder andere insecten, ratten of muizen. Een steenmarter is dus een echte ongediertebestrijder. Maar niets is minder waar: het dier kan zelf ook voor behoorlijk wat problemen zorgen.

Overlast door steenmarters

Een steenmarter is eigenlijk altijd op zoek naar voedsel. Naast de bovengenoemde insecten is een steenmarter ook dol op pluimvee: kippen of eenden zijn erg populair. Dit is natuurlijk erg lastig voor mensen met een boerderij.
Steenmarters zorgen, ongeacht u in een boerderij of normale woning woont, ook voor veel overlast. U kunt een steenmarter herkennen aan:

  • Geluidsoverlast. Een steenmarter verstopt zich vaak op zolder en rent er graag op los. Dit zorgt vaak voor veel geluidsoverlast;
  • Schade. Steenmarters kruipen graag onder motorkappen om kabels van uw auto kapot te knagen. In en rondom uw huis maken ze graag gaten in isolatiemateriaal, om zo een nestje te kunnen maken;
  • Stankoverlast. Uitwerpselen van een steenmarter kunt u overal vinden en zorgen voor veel stankoverlast.

Een steenmarter is een bedreigde diersoort in Nederland en mag dus niet gedood worden. Daarom heeft u een gecertificeerde ongediertebestrijding nodig die steenmarters kan verjagen. de door ons aangedragen professional is deze gecertificeerde onderneming in IJsselstein en omgeving. Neem gerust contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in IJsselstein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in IJsselstein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606