085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in IJsselstein?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in IJsselstein

Steenmarters in IJsselstein

Een kat met een sierlijk hupje: daar lijkt de steenmarter op. Hoewel een steenmarter zeker thuis hoort in het rijtje van ongedierte, kan het dier erg handig zijn. Zij eten namelijk onder andere insecten, ratten of muizen. Een steenmarter is dus een echte ongediertebestrijder. Maar niets is minder waar: het dier kan zelf ook voor behoorlijk wat problemen zorgen.

Overlast door steenmarters

Een steenmarter is eigenlijk altijd op zoek naar voedsel. Naast de bovengenoemde insecten is een steenmarter ook dol op pluimvee: kippen of eenden zijn erg populair. Dit is natuurlijk erg lastig voor mensen met een boerderij.
Steenmarters zorgen, ongeacht u in een boerderij of normale woning woont, ook voor veel overlast. U kunt een steenmarter herkennen aan:

  • Geluidsoverlast. Een steenmarter verstopt zich vaak op zolder en rent er graag op los. Dit zorgt vaak voor veel geluidsoverlast;
  • Schade. Steenmarters kruipen graag onder motorkappen om kabels van uw auto kapot te knagen. In en rondom uw huis maken ze graag gaten in isolatiemateriaal, om zo een nestje te kunnen maken;
  • Stankoverlast. Uitwerpselen van een steenmarter kunt u overal vinden en zorgen voor veel stankoverlast.

Een steenmarter is een bedreigde diersoort in Nederland en mag dus niet gedood worden. Daarom heeft u een gecertificeerde ongediertebestrijding nodig die steenmarters kan verjagen. de door ons aangedragen professional is deze gecertificeerde onderneming in IJsselstein en omgeving. Neem gerust contact met ons op!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in IJsselstein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606