030 - 799 99 46

Ongediertebestrijding in IJsselstein?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in IJsselstein?

Heeft u slapeloze nachten door een zoemend geluid bij uw oor? Muggen en vliegen zijn een veelvoorkomend soort insect in Nederland en zorgen voor veel overlast. Het is dus vanzelfsprekend dat u een aantal muggen of vliegen kunt tegenkomen. Zeker in de zomer zijn deze beesten erg actief. Wat echter niet vanzelfsprekend is, is dat u last heeft van een grote hoeveelheid muggen en vliegen tegelijkertijd. Als dit het geval is, kunt u het beste een ongediertebestrijder inschakelen. In regio IJsselstein kunt u contact opnemen met De vakman. Wij hebben veel ervaring in het bestrijden van muggen en vliegen.

Bent u een doe-het-zelver?

U kunt ook uw eigen plan trekken om af te komen van muggen en vliegen. Zo kan een (elektrische) vliegenmepper voor veel overlast vermindering zorgen. Ook zijn er online genoeg tips te vinden over het opzetten van een vliegenval of het gebruik van een lokmiddel. Zo krijgt u alle beestjes op één plaats en kunt u snel en efficiënt met ze afrekenen. Wellicht heeft uw overgrootmoeder een geheim recept tegen muggen en vliegen? Vroeger werden vaak huishoudmiddelen gebruikt om af te komen van ongedierte. U kunt bijvoorbeeld azijn of lavendel gebruiken.

Rioolvliegjes

Een ander soort vlieg is een rioolvlieg. Rioolvliegen vergen een andere aanpak dan ‘normale’ muggen en vliegen. Heeft u last van rioolvliegen? Dan heeft u waarschijnlijk last van een rioollekkage. Deze beesten, ook wel motmuggen genoemd, leven namelijk graag in warme en vochtige plaatsen. Rioolvliegen vermenigvuldigen zich snel in rioolwater en de eitjes kunnen door rioollekkage overal terecht komen. De eitjes stromen met het water mee naar buiten.

Bent u het zat om last te hebben van muggen, vliegen en rioolvliegjes? Schakel dan De vakman in. In IJsselstein of omgeving zijn wij slechts een telefoontje van u verwijderd. Schroom dus niet en neem contact met ons op!

Ons werkgebied

IJsselstein, Woerden, Maarssen, Bilthoven, Aalsmeer, Uithoorn, Nieuwegein, Utrecht, Amersfoort.

Waarom IJsselstein Ongediertebestrijding?

  • Duidelijke en eerlijke communicatie
  • Service- en klantgericht
  • Focus op snel en waarneembaar resultaat

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Kakkerlakken bestrijden
• Bedwantsen bestrijden
• Rioolvliegjes bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Huistofmijt bestrijden
• Muizen en ratten bestrijden
• En meer

Werkgebied

IJsselstein, Woerden, Maarssen, Bilthoven, Aalsmeer, Uithoorn, Nieuwegein, Utrecht, Amersfoort.

Hoofdvestiging