085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in IJsselstein?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in IJsselstein

Overlast van wespen in IJsselstein?

U kent het vast: het is warm buiten, u geniet van een heerlijk ijsje en ineens wordt u belaagd door een wesp. Het is een veelvoorkomend probleem wat zich vooral uit in de zomer. Wespen komen vooral af op zoetigheid en weten vaak niet van ophouden. Roept u bij overlast van wespen de hulp in van een ongediertebestrijder bij u in de buurt. In IJsselstein of omgeving kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij werken oplossingsgericht en onze werkwijze biedt altijd resultaat. Onze professionals voeren diverse methodes uit, zodat u een zomer lang wespenvrij van uw ijsje kunt genieten. Zoals het hoort!

Wespensteken

Een automatische reactie als u last heeft van een wesp is het dier wegslaan. Maar pas hiermee op! Wespen staan bekend om hun steken. Een wesp steekt vooral in bedreigde situaties. Een steek kan flink zeer doen en zorgt voor een grote, rode bult.
In de eerste instantie is een wespensteek niet erg schadelijk en gaat het vanzelf over. Echter zijn er ook veel mensen die allergisch zijn voor wespensteken. Zij dienen na een steek dan ook direct naar de dokter te gaan, om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Vindt u een wespennest in uw huis of bedrijfspand? Probeer het dan niet zelf te verwijderen! U loopt grote kans om gestoken te worden. Laat de door ons aangedragen professional het vuile klusje oplossen. Onze experts halen het wespennest graag voor u weg.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in IJsselstein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606