0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in IJsselstein?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in IJsselstein

Overlast van wespen in IJsselstein?

U kent het vast: het is warm buiten, u geniet van een heerlijk ijsje en ineens wordt u belaagd door een wesp. Het is een veelvoorkomend probleem wat zich vooral uit in de zomer. Wespen komen vooral af op zoetigheid en weten vaak niet van ophouden. Roept u bij overlast van wespen de hulp in van een ongediertebestrijder bij u in de buurt. In IJsselstein of omgeving kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij werken oplossingsgericht en onze werkwijze biedt altijd resultaat. Onze professionals voeren diverse methodes uit, zodat u een zomer lang wespenvrij van uw ijsje kunt genieten. Zoals het hoort!

Wespensteken

Een automatische reactie als u last heeft van een wesp is het dier wegslaan. Maar pas hiermee op! Wespen staan bekend om hun steken. Een wesp steekt vooral in bedreigde situaties. Een steek kan flink zeer doen en zorgt voor een grote, rode bult.
In de eerste instantie is een wespensteek niet erg schadelijk en gaat het vanzelf over. Echter zijn er ook veel mensen die allergisch zijn voor wespensteken. Zij dienen na een steek dan ook direct naar de dokter te gaan, om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Vindt u een wespennest in uw huis of bedrijfspand? Probeer het dan niet zelf te verwijderen! U loopt grote kans om gestoken te worden. Laat de door ons aangedragen professional het vuile klusje oplossen. Onze experts halen het wespennest graag voor u weg.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in IJsselstein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in IJsselstein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606